3D / 4D Pret Echo
€95,-

De 3D / 4D pretecho is het mooist

Het is de meest realistische en vaak mooiste echo; in perspectief (3D) en met bewegende beelden (4D). Deze echo is mogelijk tussen de 22 en 30 weken van je zwangerschap, maar eigenlijk vanaf 25 weken zwangerschap het mooist. Omdat je dan ook echt, bij een goede ligging, de unieke vormen van het gezicht van jullie kindje kan zien! 

Praktische informatie

De echo duur ongeveer 30 minuten en natuurlijk krijg je zowel zwart wit foto’s als een paar gekleurde foto’s mee. Ook worden de foto’s en filmpjes online toegestuurd.

Let op: Onze echoscopisten zijn erg goed in het maken van mooie 3D echo’s. Toch kan het voorkomen dat je echo niet helemaal zo goed lukt. Bijvoorbeeld omdat je kindje de verkeerde kant op ligt en niet wil draaien, of vanwege de dikte van de buikwand, of iets anders wat buiten de invloed van de echoscopist ligt. Als dit voorkomt mag je een keer terugkomen voor een herhalingsecho, maar alleen op aangeven van de echoscopist als zij denkt dat het een volgende keer zou kunnen lukken. Mocht het een volgende keer nog niet lukken dan moeten we het daar helaas bij laten. Bij het boeken van de 3D/4D echo ga je hier mee akkoord.