Over Goud

Korte geschiedenis

Prenataal Screeningcentrum Noord-West Veluwe is in 2011 opgericht door Mirjam Keldermam. Eerst als praktijk aan huis in Ermelo, later met een locatie in Almere.
Vanaf 2021 wordt de praktijk voortgezet samen met Arjanne Hollander die net als Mirjam in het Isala ziekenhuis als SEO- en GUO-echoscopist heeft gewerkt. Met nog een locatie in Lelystad erbij krijgt de praktijk in 2021 een nieuwe naam: Goud echo en prenatale screening.
Vanaf 2022 verhuist “locatie Ermelo” naar een bijzondere locatie; het mooie Hotel Heerlickheijd van Ermelo.

Onze kernwaarden

Medische vakkundigheid staat bij ons op de eerste plaats, en eigenlijk staat er op plek 2 en 3 niets. Daarnaast hopen we je een positieve ervaring mee te geven. Of je nu komt voor een medische echo of een pretecho. We beseffen als geen ander dat het gaat om je kindje, dat in jouw buik groeit. Het kan heel spannend zijn, een groot feest, of een verdrietige confrontatie. Wij zijn ook maar mensen, en we vinden het een voorrecht om naast je te mogen staan op een voor jou zo bijzonder moment. We doen dit met liefde. 😍❤️

Verder

Vinden we het leuk om ons te blijven ontwikkelen en op de hoogte te zijn van de laatste technologieën in de wereld van echoscopie. Als we tijd over hebben delen we graag leuke dingen op Instagram en Facebook. Volg ons!

Het prachtige “Heerlickheijd van Ermelo”.

Sinds 2022 de nieuwe huisvesting voor locatie Goud Ermelo.