Pret echo's

Pretecho's tijdens je zwangerschap

Tijdens je zwangerschap zijn er een paar vaste echo momenten; de termijnecho bij 10-11 weken, de 13 weken echo en de 20 weken echo. Soms is er ook een medische indicatie voor een vitaliteitsecho, groei echo of liggingsecho. Het verzorgen van al deze medische echo’s vormt eigenlijk de basis van Goud echo en prenatale screening.

Voor een pretecho zoals een geslachtsbepaling, een mooie 3D/4D echo of gewoon wanneer je je kindje tussendoor even wilt zien kun je ook een afspraak maken.

Geslachtsbepaling

Als je nieuwsgierig bent naar het geslacht van je kindje kun je deze echo boeken. Wanneer: vanaf 15 weken. Duur: 10-15 min.
Kosten: €56 (tweeling €79). Nu op elke echolocatie te koop: ballonnen, kraskaarten en partypoppers voor je eigen genderreveal.

Tussendoor Echo

Een leuke echo voor als je je kindje gewoon even wilt bewonderen. Wanneer: maakt niet uit. Duur: 10-15 min. Kosten: €56. Nu op elke echolocatie te koop: ballonnen, kraskaarten en partypoppers voor je eigen genderreveal.

3D / 4D Echo

Je kindje wordt het mooist in beeld gebracht tijdens de uitgebreide echo in 3D/4D. Best tussen 25-30 weken. Duur: 25-30 min.
Kosten: €99 (tweeling €150). Nu op elke echolocatie te koop: ballonnen, kraskaarten en partypoppers voor je eigen genderreveal.

Zwangerschapsbeeldje

Sinds binnenkort kun je ook bij ons je zwangerschapsbeeldje laten maken. Lees meer..

De leukste producten voor jou en je baby vindt je bij Goud mama. Check goudmama.nl voor inspiratie

Kadobonnen

Bij aanschaf van de kadobon krijg je een voucher code toegestuurd. Die code kan worden gebruikt bij het afrekenen van de echo afspraak. Je kunt de code zelf op een kaart schrijven zodat je hem op je eigen tijd kunt overhandigen.

Geslachtsbepaling Kado

Kadobon met voucher code voor 1x Geslachtsbepaling. Leuk vanaf 15 weken zwangerschap. 

3D / 4D Echo Kado

Kadobon met voucher code voor 1x 3D/4D Pret Echo. Leuk vanaf 25 weken zwangerschap. 

3x Echo Pakket Kado

Kadobon met voucher code voor:

  • 1x Geslachstbepaling
  • 1x 3D/4D Pret Echo
  • 1x Tussendoor Echo