Zwangerschapsbeeldje

Je zwangerschap is een van de meest bijzondere periodes in je leven. Om deze speciale tijd vast te leggen, maken we een gedetailleerde 3D scan van je zwangere lichaam en zetten we dit om in een zwangerschapsbeeld.

Hoe werkt het?

Bij onze echopraktijk in Kampen hebben we een fijne ruimte ingericht waar we een gedetailleerde 3D scan van je maken. De scan afspraak kun je nu al – gratis – boeken. 

In tussentijd kun je bedenken hoe jouw ideale beeldje eruit moet zien: de grootte, de materialen, de kleur, de prijs. Op onze locatie in Kampen kunnen we je de mogelijkheden laten zien en voelen. 

Je kunt ook al kijken op de website van Gravida, onze partner in Haarlem die voor ons de beeldjes maakt. Het maken van een mooi zwangerschapsbeeldje is namelijk een vak apart. Gravida heeft een volledig uitgerust atelier in Haarlem met ervaren beeldenmakers die jouw 3D scan tot een prachtig zwangerschapsbeeldje kunnen verwerken. 

Het bestellen van jouw beeldje kan gewoon bij ons in de winkel in Kampen. 

 

LET OP: het afsprakensysteem van onze website wordt vooral gebruikt voor het maken van echo afspraken. Zo staat er bij alle “gratis” afspraken “declaratie bij zorgverzekering”. Dit geldt natuurlijk niet voor de 3D scan. Ook bij het checkout zie je “kies je verloskundigepraktijk”. Kies hier gewoon voor “anders, nl: geen”.  

Goud mama

Burgemeester van Tuinenplein 10

8265 TJ in Kampen